روش های طراحی سایت + مزایا و معایب آنها
در ادامه به انواع روش های مختلف طراحی سایت و همچنین به مزایا و معایب هر کدام خواهیم پرداخت.
بهمن پی سی همراه شماست ..در ادامه به انواع روش های مختلف طراحی سایت و همچنین به مزایا و معایب هر کدام خواهیم پرداخت.
بهمن پی سی همراه شماست ..حال شاید برای شما سوالی پیش آید که کمی بالاتر مگر در مورد انواع سایتها صحبت نکردیم؟ درسته، پس روشهای طراحی سایت دیگر چیست؟ منظور از انواع روشهای طراحی سایت یعنی با استفاده از چه ابزاری قالبهای وبسایت شما ساخته شود.
سایت ها را میتوانیم با سه نوع روش مختلف، استاتیک، داینامیک و فلش طراحی کرد.
این نوع روش طراحی سایتهای استاتیک، روش محبوب کدنویسان و برنامه نویسان میباشد. روش طراحی سایت با روش استاتیک، معمولا برای سایت های شرکتی و شخصی به کار میرود. روش طراحی سایت استاتیک به صورت HTML و CSS و با استفاده از یک زبان برنامه نویس سمت وب مانند: JavaScript , PHP و Python انجام میشود.
معمولا روش طراحی سایتهای داینامیک، بدون نیاز به تخصص برنامه نویسی انجام میشود. یک پنل مدیریتی در اختیار طراح هست و بدون نیاز به یک خط کدنویسی قالبهای وب سایت رو اضافه میکنند. ناگفته نماند، برای اینکه سایتهای داینامیک اختصاصی شوند، در زبان برنامه نویسی PHP دانش خاصی لازم است.
سایت فلش در واقع یک تکنولوژی است که متعلق به کمپانی Adobe است. از سایت فلش معمولا کمپانیهای بزرگ و فروشگاهها برای به نمایش گذاشتن محصولات به صورت سه بعدی و متحرک استفاده میکنند. شاید از خودتان بپرسید که پس چرا تا الان با این همه وبگردی سایت فلشی مشاهده نکردهاید؟ درسته! شما سایتهای فلش را در هیچ یک از صفحات سرچ گوگل نمیتوانید مشاهده کنید. متنهای سایت فلش قابل خوانایی برای موتورهای جستجو نیستند. گر چه هر سایتی که با استفاده از فلش ساخته میشود را میتوان با روش استاتیک (برنامه نویسی) و حتی بهتر از سایت فلش را طراحی و اجرا کرد.
در صفحه اصلی به بررسی بقیه گزینه های وبسایت ها خواهیم پرداخت.